Miért minket?

Komoly hangsúlyt fordítunk jogász kollégáink folyamatosan frissülő szaktudására.

Gyors és rugalmas munkavégzés: minden ügyfél fontos számunkra, ezért a rövid reakcióidőt  garantáljuk.

Biztonság/magas összegű biztosítás: a hibátlan munkavégzés érdekében mindent megteszünk,  de egy esetleges vétkes károkozás esetére  rendelkezünk megfelelő biztosítással.

Stratégiai együttműködés ügyvéd kollégákkal, szakjogászokkal: Irodánk szoros együttműködést épített ki más ügyvédi irodákkal, szakértőkkel, ezzel is bővítve a szolgáltatások körét és biztosítva a nagyobb munkaterhet ellátni képes kapacitást.

Pontos, precíz szakismeret: kollégáink mindent megtesznek a naprakész szaktudás érdekében.

Személyes odafigyelés: irodánk családias méretű, de mégis megfelelő létszámmal rendelkezik ahhoz, hogy minden egyes ügyfelünk személyes, egyénre szabott ügykezelést kaphasson.

Együttműködés könyvelőirodákkal, ingatlan ügynökökkel és más szakértőkkel, hazai könyvelő irodával, könyvvizsgálókkal, igazságügyi műszaki szakértőkkel, ingatlan-ügynökségekkel, valamint hitel- és biztosításközvetítőkkel, ezáltal nemcsak jogi, hanem más területeket is figyelembe vevő komplex gazdasági megoldásokat tudunk kidolgozni.

Titoktartás: törvényben foglalt kötelezettségen túl is nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy Ügyfeleink ügyeit és adatait bizalmasan kezeljük, az ügyeket teljes diszkrécióval kezeljük.