Magunkról

Sikeres tevékenységünk alapja, hogy tanácsaink személyre szabott, hatékony és gyakorlatias választ nyújtsanak valamennyi egyedi esetben Ügyfeleink üzleti és magánéleti problémáira.

Szakértelem az Ön közvetlen közelében

A folyamatosan bővülő ügyfélkör igényeinek kielégítése érdekében ügyvédi szolgáltatásaink alapvetően a büntetőjog és a polgári jog jogterületet ölelik fel. Jogi tanácsadási és képviseleti gyakorlatunk magában foglalja a büntetőjog és a klasszikus polgári jogi jog-terület valamennyi válfaját, de a társasági-, ingatlan-,és a munkajog területét is.

Mindezeken túl rendszeresen képviseljük ügyfeleink érdekeit peres eljárásokban, közigazgatási ügyekben, de tevékenységünk kiterjed a magánszemélyek, a civil szféra és a jogi személyek igényeinek kielégítésére és kiszolgálására jelentős figyelmet fordítunk.

Teljes körű ügyvédi szolgáltatások Tatabányán

Szorosan együttműködünk több ügyvédi irodával, könyvelő irodával, könyvvizsgálókkal, igazságügyi műszaki szakértőkkel, ingatlan-ügynökségekkel, valamint hitel- és biztosításközvetítőkkel. Ezáltal nemcsak jogi, hanem egyéb területeket is figyelembe vevő komplex gazdasági megoldásokat tudunk javasolni, illetve aktívan a megvalósításban közreműködni.

Kiterjedt kapcsolati hálóval rendelkezünk további ügyvédi irodákkal, így hatékonyan és alacsony költséggel tudunk székhelyünktől eltérő helyszínen történő jogi szolgáltatást biztosítani.

Szakmai tapasztalattal állunk ügyfeleink (magánszemélyek, gazdasági társaságok, pénzügyi vállalkozások, egyesületek, alapítványok stb.) rendelkezésére. Irodánk rendelkezésre állását tudja garantálni, ezáltal biztosítva a mindenkor hatékony és gyors reakciót, illetve a szükséges specializált szakértelmet. Munkánkat titkársági, illetve adminisztrációs háttér teszi gyorssá és megbízhatóvá.